bugün

entry'ler (5912)

anın görüntüsü

(img:#1)

Akşamüstü eve gerekli bir kaç gün ıvır zıvır almak için uğradığım milyoncuda karşılaştık bu çeteyle, baktım 15₺
hemen aldım. Çok karlı bir alışveriş oldu, birine söylesen mesela 15 ₺’ye 4 tane baykuşu aldığını hayatta inanmaz bence. Bu berbat günlerde 15 Türk lirasına mutluluk satın aldım anasını satayım, o parayı 5-6 yaşında çocuğa versen arkandan; “pinti ibne!” diye arkandan küfür eder.

seninle şöyle olabilirdik

(img:#1)

sözlük yazarlarının itirafları

(img:#1)

tek bir dilek hakkım olsa oğuz ataya’a tutunamayanları yazdıran aylak adam’da ki o küçük pasajda Yusuf Atılgan’ın tarif ettiği sevgiliyi dilerdim. zira birbirine tutunmak, birine tutulmak gibi geçici bir his değil aksine ömür boyu sürecek bir sevgidir.

mustafa kamal de bizim erdoğan da bizim

Öncelikle, Siz kimsiniz orospu çocukları ve Nohut kadar beyninizle kelime oyunu yaparak tüm dünyanın dehasını kabul ettiği bir lidere hakaret etme cüretini nereden buluyordunuz?

yalnızlık

Tek başıma otururken masama geldi ve; ‘insanlarla arana koyduğun mesafe seni giderek daha da yalnızlaştırıyor, böyle yaşamaya devam edersen gerçeklik algını kaybedersin ve bunun telafisi olmayabilir. dedi!

Yüzündeki zoraki gülümseyişi, gözlerini kaçırarak kamufle etmeye çalıştığı sahte özgüveni beni tahrik etti. Kendimi tutamdım; ‘Her şeyin farkındayım, sizin iğrenç gerçeklerinize ayak uydurup, kendime olan saygımı kaybetmemek için için böyle yaşıyorum zaten.” dedim. Kısa ve gergin bir sessizlikten sonra; “Yanlış anladın ben senin iyiliğini istiyorum” dedi. Kadehi kafama dikip; “Özür dilerim bir zamanlar, hesapsızca her isteyene verdiğim için tükendi, bu yüzden sana iyiliğimi veremeyeceğim; fakat sen yine de germe kendini, söylediklerim o kadar da kötü değil hatta sizin gerçekleriniz diyerek seni de insan yerine koydum daha ne istiyorsun göt!” dedim ve sonra konuyu kapattık…

morg

yürekten sevdiğiniz biri, hayatını kaybediip bir süre mecburi ikamet etmek zorunda kalana kadar ürkütücü bir mekandır. başınıza böyle bir şey geldiğinde, o öğrenilmiş korku hissinden eser kalmayacaktır. çünkü o sek sevgi hissinin karşısında korku bile ayakta kalamaz.

türkiye nin ortalama zeka seviyesi

(img:#1)

Siyasal islamcı tayfanın dibe çektiği seviyedir.

gecenin 03 27 sin de ilahi dinlemek

O saate yüksek ihtimal kafam güzel olacağından, sarı çiçekten duymak istediğim cevapları almama sebep olabilir.

atatürk ün rakı içmesi

(img:#1)

Tamamen kişiseldir ve kendinden başka kimseyi ilgilendirmez. Ve fakat bu durumu ahlak dışı bir olaymış gibi lanse etmeye çalışan utanmazlara göre ensar vakfında tecavüze uğramış 45 çocuk için verilen gensoruya red oyu veren milletvekillerinin, bakanların yaptıkları ahlaksızca kutlama, camii de Suriyeli siken imam, bir sülaleyi komple düdükleyen badeci, 6 yaşındaki kızını müridiyle evlendiren ismailağacı deyyus, islamcı holding CEO’sunun 3 erkekle yaptığı grup seks ahlaksızlık değildir. Yani bunların mezhebine göre pedofili, eşcinsel ilişkiler, kutsal dedikleri ibadethanede yapılan zinanın affı vardır fakaaaattt rakı mı içtin zinhar cehennemliksin! Hayır Allah’ı da mı kandıracaksınız ibneler!!!

Son olarak; “vatanı korumak, Çocukları korumakla başlar” diyen bir devlet adamını bu pedofili piçler sevmesin zaten!

düşün ki o bunu okuyor

Yörüngenden çıkamıyorum.

twitterda rastlanan efsane ayarlar

(img:#1)

Tabiri caizse içinde gezdirmiş.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Söylemleri ve davranışlarıyla beni sorumlulukları olan bir ilişkiye yöneltip, ilişki için çizmeye çalıştığı sınırları önce kendi ihlal eden ve bunu normalleştirmeye çalışan insanları affedemiyorum! Böyle davranan insanların öz saygıdan yoksun ve dolayısıyla beş para etmez tipler olduğunu düşünüyorum. Rahmetli Neşet Ertaş’ın da dediği gibi; “Kendi kendisinden utanmayan, yeryüzünde hiç kimseden utanmaz.”

görüp de bilmemek

Siyasal islamcı seçmenin içinde bulunduğu durumu en kısa ve net şekilde anlatabilecek tanım. Bunca kepazeliği, ahlaksızlığı, hileyi, hurdayı, yolsuzluğu vs görmemek mümkün değil. 20 küsür senedir her şey gözümüzün önünde cereyan ediyor ve bu arkadaşlar hiçbir şey olmamış, her şey normalmiş gibi yaşamaya devam edebiliyorlar. Çünkü görüp öğrendikleri şeyler göreceli. Örneğin, bir kaç sene önce açılım konuşulurken, hdp ile beraber haraket etmekte yanlış bir şey olmadığı ve hatta bunun gerekli olduğunu biliyorlardı , bugün hdp ile görüşenin vatan hayini olduğunu biliyorlar. Dün onlar için devlet Bahçeli gereksiz, zürriyetsizdi, bugün Bilge lider. Dün mübarek Fetullah hoca efendi hazretleri, asrın müceddidi diye bildikleri adam bugün Abdullah Öcalan piçinden bile daha tehlikeli bir terörist vs. Kısacası bu tipler bakıp göremezler, onların ne görmeleri gerektiği onlara söylenir, bu tipler görüp bilmezler, çünkü onların yerine her şeyi bilen birileri vardır.

bakıp da görmemek

Odak probleminiz olduğunu gösterir. Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu yaşayan insanlar, o an aklında ilgisini çeken başka bir şey varsa, baktıkları yönde kıyamet kopsa görmeyebilirler ki onlara göre o an kafalarına takılan en boktan şey bile kıyametten önemli ve önceliklidir.

belki o da üzgündür

Bir süre sonra belkilerin yerini, keşkelere bırakacağından henüz habersiz, hayat tecrübesi olmayan insanların kuracağı cümle. Hayatı bir kaç defa sikilmiş herkes bilir ki, gerçeklerle yüzleşen her Ademoğlu eninde sonunda; “Keşke o zaman kendimi bu kadar harap edip üzülmeseydim.” noktasına gelir.

birden allah sen büyüksün yarabbi diyen teyze

Asıl söylemek istediğinin sıkıntı yaratacağını düşündüğü için mevzuyu Allah’a bağlayıp ortamı bozmayan teyzedir.

yarım kalmış bir şeyler var

Bu gece özelinde konuşmak gerekirse uykumdur.

kafam çok karışık

Lisede tuhaf şeyler anlatıp; “kafanız karıştı değil mi?” diye sorup, sınıftan;”evet” yanıtını alınca;”iyi, iyi ne güzel dibi tutmaz işte!” şakasını yapan felsefe hocasını aklıma getirmiş başlık. Kendi gibi tuhaf bir espiri anlayışı vardı mübareğin.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

“Tahammül ettiğini hak edersin.”

Son zamanlarda gördüğüm, okuduğum, duyduğum, ya da rastladığım en haklı cümle olabilir. Keşke kime ait oduğunu da not etseydim.

yaran twitter iletileri

görsel

Küçük ibo > ibrahim Tatlıses